هرشرکتی به منظور حفظ تجهیزات IT خود نیازمند به حفاظت از تجهیزات الکترونیکی خود درمقابل نوسانات برقی می باشد. چندین دلیل برای این ادعا را به این صورت می توان بیان نمود:

1. حتی قطعی کوتاه مدت برق نیز می تواند مشکل ساز باشد: قطعی برق برای مدت کمی حتی 15 ثانیه می تواند باعث گردد که تجهیزات الکترونیکی به مدت 15 دقیقه تا چندین ساعت قابلیت استفاده نداشته باشند و باعث به وجود آمدن خرابی های پرهزینه گردند.
2. عدم وجود برق صاف و وجود نوسانات در ولتاژ برق: طبق قانون، برق به تنهایی خود میتواند باعث به وجود آمدن مشکلات فراوانی در تجهیزات IT گردد. باتوجه به استانداردهای فعلی ایالات متحده، با فرض اینکه مقدار ولتاژ درخواستی 208 ولت باشد، ولتاژ به احتمال فراوان در محدوده 191 تا 220 ولت ارائه خواهد شد.
3. جریان برق به طور 100 درصد قابل اطمینان نمی باشد: در ایالات متحده میزان قابلیت اطمینان برق را 99.9 درصد بیان نموده اند که این موضوع بیانگر قطعی برق به مدت 9 ساعت در سال می باشد.
4. مشکلات و ریسک ها تشدید می گردد: سیستم های ذخیره سازی امروز، سرورها و دستگاه های شبکه از اجزایی استفاده می نمایند که باعث کمتر شدن شکست و خرابی در شرایط مختلف برق می گردد که این امر باعث می گردد که تجهیزاتی که اخیرا تولید شده اند از مقاوت بهتری برخودار گردند.
5. ژنراتورها و متوقف کنندگان موج ها کافی نمی باشد: اگرچه ژنراتورها قادر می باشند برق مورد نیاز تجهیزات الکترونیکی را به هنگام قطعی برق تامین کنند اما نیازمند یک زمان اولیه برای راه اندازی ژنراتور می باشد و همچنین ژنراتورها قادر نمی باشند که از تجهیزات الکترونیکی در مقابل نوسانات الکترونیکی محافظت نمایند. متوقف کنندگاه امواج اگرچه اضافه ولتاژها را از بین می برد اما قادر نمی باشند: جریان ازبین رفته را تامین کنند، افت ولتاژ را از بین ببرد.
6. دردسترس بودن امروزه مهم ترین اصل می باشد: امروزه تجهیزات الکتریکی به عنوان یک حامی بسیار مهم در شرکت می باشد. که به عنوان اصل مرکزی در رقابت های میان شرکتی و موفقیتها می باشد. درواقع زمانی که سیستم های الکتریکی در دسترس نباشند باعث می گردد فرآیندهای کسب و کار به سرعت متوقف گردد.
7. دردسترس بودن بسیار مهم است اما باید هزینه های برق باید مدیریت گردد.هزینه های مرتبط با خنک کنندگی و تامین برق در سالهای اخیر به صورت فزاینده افزایش یافته است. مدیران مراکز داده مسئول باید امکان دردسترس بودن را با کمترین هزینه تامین نمایند. امروزه سیستم های یو پی اس می تواند به عنوان یک راه حل کارآمد برای رسیدن به این هدف باشد

برای دسترسی به برق اضطراری بدون وقفه و در راستای آن دسترسی به اندازه مناسب در رابطه با باری که قرار است عرضه کند نیاز به شناسایی جنبه های مختلف می باشیم. این شناسایی ما را قادر هواهد کرد تا تمام قطعات به درستی برای تا منبه با یکدیگر ادغام گردند.

پارامترهای موثر در تعیین اندازه قدرت یو پی اس:
1. بیشترین باری که قرار است یو پی اس آن را پشتیبانی کند.
2. عملکردهای که قرار است یو پی اس در آنها مورد استفاده قرار گیرد.
3. ویژگی های مربوط به مدار ورودی سیستم یو پی اس .
4. منابعی که باعث افزایش توان مورد نیاز می شوند.

به منظور انتخاب مناسب ترین یو پی اس که تامین کننده نیازهای مورد درخواست باشد باید این 8 فاکتور را به هنگام انتخاب یو پی اس در نظر گرفت:

1. توپولوژی
2. تک فاز درمقابل سه فاز
3. میزان بارگذاری.
4. فاکتور نحوه قرارگیری
5. ویژگی های دردسترس بودن:
5-1. معماری با قابلیت توسعه ی افزونه ای
5-2. قطعات با قابلیت جابجایی
5-3. قابلیت توسعه باتری به هنگام اجرا
5-4. مدیریت باتری
5-5.نظارت از راه دور
6. مقیاس پذیری و قابلیت ماژولار بودن
7. ارتباطات و نرم افزار
8. سرویس

انواع باتری شامل : سرب اسید ، نیکل کادمیم ، لیتیوم و سیلور آلکالین می باشند.
مناسبترین نوع باتری برای UPS نوع سرب اسید (lead – acid) می باشد و بیشتر با درپوش کاملا بسته که نیاز به سرویس و نگهداری ندارد و با ولتاژ 12V استفاده می گردد . البته در آمپر ساعت بالا از 2 ولتی استفاده می گردد در جاهایی که نیاز به طول عمربالاتر از10 سال باشد . معمولا از نیکل کادمیم استفاده می گردد.

1. فضای موجود کافی باشد .
2. سطح زمین توان تحمل وزن دستگاه را دارا باشد.
3. نصب دستگاه باعث ایجاد مزاحمت برای کارکنان یا اختلال در کارها نشود.
4. شرایط محیطی مکان انتخابی مناسب باشد (حرارت ایده آل برای باتری 20◦C تا 25◦C و حرارت کارکرد UPS 0 – 40 ◦C می باشد و رطوبت بین 90% – 20% باشد نویز محیط زیاد نباشد که روی کارکرد UPS تاثیر بگذارد
5. تجهیزات ایمنی جهت دسترسی آسان به یو پی اس فراهم باشد.
6. نصب یو پی اس نباید برجریان هوا و شرایط محیطی تجهیزات تاثیری بگذارد .
7. سعی شود کلیدها و ابزار سوئیچ و کنترل یو پی اس در یک مکان باشد .
8. در محل انتخاب شده برای نصب یو پی اس؛جای امنی برای تعبیه باتری وجود داشته باشد .

از پانلها به مدت حدالقل 20 تا 25 سال می توان بهره برداری نمود ولی بعد از 25 سال بازده آنها کم میشود ولی هیچگاه یک پانل بعد از این مدت بطور کلی خراب نمی شود. حال بعد از این مدت در صورتی دیده شد که انرژی تولیدی پانلها به دلیل کاهش راندمان پانلها کاهش یافته است می توان با اضافه کردن چند پانل جدید ، از کل سیستم دوباره استفاده نمود بدون آنکه بخواهیم تمامی پانلها را عوض کنیم.

بله. هم اکنون پانلهایی ساخته شده اند که به راحتی می توانند خم شوند و حتی دور مچ دست قرار بگیرند که البته قیمت آنها بیشتر از پانلهای معمولی می باشد و در مواردی خاص کاربرد دارند.

در انواع یو پی اس ها به صورت دوره ای باید مواردی مرتب چک گردد که آنها شامل ولتاژ یو پی اس و فرکانس ورودی و خروجی ، توان مصرفی یو پی اس (ups ) ، دمای محیط و دمای داخلی یو پی اس ، مسیرهای تهویه و فنهای داخلی یو پی اس ها ، جریان شارژ باتریها با قطع ورودی ups و اطمینان از سالم بودن کلیه باتریها در هنگام backup ، اطمینان از سالم بودن کلیه کلیدهای ورودی و خروجی و غیره ………

سلولهای خورشیدی از مواد نیمه هادی به نام سیلیکون یا ژرمانیوم ساخته شده اند که با تحریک الکترون های آن توسط فوتونهای نوری، الکتریسیته تولید می شود.

1- باتری خشک
2- باتری ژله ای
3- باتری اسیدی
که برای دستگاه یو پی اس بهترین نوع باتری خشک می باشد که مزایای آن عبارتست از : طول عمر بالا ، عدم نیاز به نگهداری و سرویس و عدم تولید بخار اسید.