استابلایزر

استابلایزر ها را می توان این طور معنا کرد که دقیقا یک ثبات دهنده ی به ولتاز ها هستند. دقیقاً همان کاری که یو پی اس ها نیز انجام می دهند در کل می تواند این ها شبیه به هم دانست. استابلایزر ها همانند یو پی اس ها دارای فیلتر های الکتریکی و الکترونیکی هستند که برهی حذف کردن نوسانات برطرف کردن نویز های برق استفاده و به کار گرفته می شوند و این فیلتر ها وظیفه دارند که برق را به طور یکنخواتی به مصرف کننده و یا همان دستگاه های نیازمند برسانند ولی تنها فرق و تفاوتی که در بین استابلایزر ها و یو پی اس ها قرار داد این است که یو پی اس ها دارای باتری هستند و می توانند در زمان نبود برق و خاموشی برق را از طریق باتری فراهم اورند ولی استابلایزر ها نه.

استابلایزر

هر کسی در هر مکان و یا زمانی که می خواهد از این دو محصول استفاده کند باید در مورد آن ها تحقیق و یا بداند که کدام یک از آن ها مورد نیازش است و بیهوده یکی از آن ها را خرید نکند و به کارش هم نیاید. در اصل مدل و جنس آن ها بسته به نیاز مصرف کننده تعیین می شود.

استابلایزر

استابلایزر

ما به شما پیشنهاد می کنیم که در محل هایی که قطع برق می تواند خسارت آور و تهدید کننده ی جان مردم باشد همانند: بیمارستان ها و مراکز درمانیف باید از دستگاه یو پی اس استفاده شود ولی در مکان ها و محل هایی که میزان قطعی برق کم بوده ولی برق آنچنان جریانی ندارد و ولتاز آن هی بالا و پایین می رود شما می توانید از دستگاه استابلایزر استفاده کنید. استفاده از این دستگاه در شهر های بزرگ و برای مصرف های خانگی می تواند هم از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشد و هم می توانند کمکی به افراد مختلف در حال استفاده از انرژی بکند.

 

انواع استابلایزر

استابلایزر یا همان ترانس محافظ برق به دو دسته تقسیم می گردد :
دسته اول استابلایزرهای رله ای(استابلایزرهای پله ای) بوده که طریقه ی کارکرد این نوع استابلایزرها تنظیم ولتاژ با دقت ۱۰V می باشد. که با سری AVR شروع می گردد و شامل آمپرهای ۲ الی ۳۲ آمپر خانگی و در مدلهای صنعتی از ۹ تا ۲۰ آمپر می باشد.
دسته دوم استابلایزرهای SERVOE این نوع استابلایزرها با داشتن سیستم حلقوی و برد میکروپروسسوری بوده و تنظیم ولتاژ با دقت ۱V می باشد که با سری STB-11 در مدل های تک فاز و مدل های سه فاز با سری STB-33 ارائه می گردد. این نوع استابلایزرها در رنج وسیع از ۶A تا ۸۰A در مدلهای تک فاز و سه فاز از ۹A تا ۶۰۰A ارائه می گردد

تفاوت ترانس های استابلایزر با محافظ ها

دستگاه محافظ ، فقط دارای یک برد الکترونیکی می باشند که به هنگام بالا و یا پائین بودن ولتاژ برق شهر از حدتعریف شده برق را قطع می نمایند و نیز یک مدار تاخیر جهت وصل مجدد برق شهر با زمان معین می باشند که این سیستم به دلیل بدوی بودن آن محافظ مطمئن و کاملی برای دستگاههای مصرف کننده نمی باشد ولی استابلایزر فاصله میکروکنترولرهوشمند با توانائی ها و ویژگی هایی که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده محافظ بسیار مطمئن برای لوازم برقی می باشد.

تثبیت برق شهر :
برق شهر دارای نوسانات ولتاژ است، به همین دلیل استفاده از استابلایزر می تواند با تثبیت ولتاژ به میزان قابل توجهی عمر و راندمان دستگاه های مصرف کننده را بالا ببرد.

مزایای استابلایزر

با قرار دادن یک دستگاه استابلایزر در ورودی برق منزل می توانیم کلیه لوازم منزل و سیم کشی های داخلی را در مقابل اختلالات برق شهر بطور کامل حفاظت نمائیم . در ضمن وجود استابلایزر مخصوصاً در مناطقی که دارای برق ضعیف تر می باشند تا ۲۵% هزینه های محاسبه شده در قبض برق را کاهش می دهد.
محافظت در مقابل اتصال کوتاه :
اگر به هر دلیلی اتصالی در خروجی و یا مدارات داخلی استابلایزر اتفاق بیافتد بلافاصله دستگاه به صورت اتوماتیک توسط میکروکنترلر تعبیه شده ، خروجی را قطع نموده و از بروز هرگونه ایراد و مشکل برای مصرف کننده جلوگیری می نماید .
کاهش هزینه مصرف برق:
افت ولتاژ برق شهر باعث اختلال در عملکرد دستگاه ها شده و قدرت نامی و راندمان الکتروموتور را به حد قابل توجهی کاهش می دهد که باعث پایین آمدن دور الکترو موتور و گرم شدن آن خواهد شد و به تبع آن تلفات انرژی افزایش می یابد و در نهایت برق زیادی را مصرف می کند که پیرو نظریه کارشناسان این امر ، در بعضی از مواقع افزایش مصرف برق تا ۲۵% نیز می باشد