ساختمان باتری های سیلد لید اسید

باتری های سیلد اسید نوعی از باتری های لید اسید است که با توجه به ساختار مهندسی آنها توانایی استفاده در حوزه های گوناگون بدون نیاز به تعمیرات را دارند. البته پیشنهاد سرویس دوره ای مثلا نظافت و آچار کشی میگردد

لید اسید از پلیت های سربی تشکیل شده است که نقش الکترودها و سولفوریک اسید را بازی می کنند و الکترولیت را تشکیل می دهند. در واقع با قرار دادن دو فلز غیر همنام (الکترود) در مایع اسید (الکترولیت) جریان الکتریکی برقرار خواهد شد. به بیان تخصصی تر الکترود مثبت یون های دارای بار منفی را جذب می کنند و طی واکنشی پتانسیل الکتریکی در دو قطب مثبت و منفی ایجاد می شود.

سلول های VRLA فرمول شیمیایی یکسانی از اسید ـ سرب دارند. هنگامی که سلولی دشارژ می شود سرب و اسید رقیق دچار واکنش شیمیایی شده که سولفات سرب و آب تولید می کنند و نیز هنگامی که سلولی شارژ می شود سرب سولفات و آب تبدیل به سرب و اسید می شوند. در طراحی تمام باتری ها ی سیلد اسیدی جریان شارژ باید به گونه ای تنظیم شود که قابلیت جذب انرژی توسط باتری بوجود آید.باترها به صورت سلول های 2 ولتی ساخته میشود

ابعاد  و اندازه ی باتری بر اساس آمپر ساعت آنها متفاوت است. بر اساس آمپر ساعت باتری ها حداقل استانداردهایی برای ابعاد و وزن آنها تعیین شده است که بستگی به جنس مواد اولیه (سرب و الکترود ) آنها دارند. چنانچه وزن یک باتری نسبت به استانداردهای آن کمتر باشد نشان دهنده این است که الکترودها نازک هستند و یا آلیاژی غیر از سرب در تهیه آنها استفاده شده است. در نتیجه ظرفیت باتری واقعی نیست و طول عمر آنها کمتر است.

هر نوع باتری با توجه به کیفیت ساخت آن یک عمر مفید در شرایط ایده آل دارد ولی مهمترین عامل در طول عمر باتری ها عامل انسانی است. نحوه استفاده از باتری ها شامل شرایط نگهداری، دما ی محیط نگهداری و میزان گرد و غبار محیط، شرایط و نیز تعداد دفعات شارژ و دشارژ ، پرهیز از عدم استفاده طولانی مدت از باتری، استفاده و جاسازی صحیح باتری، پرهیز از ضربه زدن و ایجاد شوک حرکتی در باتری و استفاده از شارژر مناسب و سالم مهمترین پارامترهای تعیین کننده عمر باتری در شرایط واقعی است.

ولتاژ باتری سیلد لید اسید

باتری سیلد لید اسید 24 ولت

باتری سیلد لید اسید 12 ولت

باتری سیلد لید اسید 6 ولت

باتری سیلد لید اسید 4 ولت

باتری سیلد لید اسید 2 ولت