سیستم های مخابراتی
سیستم های مخابراتی
سیستم های مخابراتی مجموعه ای از سیستم ها و دستگاه ها و انتقال دهنده های الکترونیکی می باشند که برای انتقال انواع مختلف سیگنال ها به کار گرفته میشوند.
سه جز اصلی این سیستم ها می توان اشاره کرد به :
فرستنده
گیرنده
کانال مخابراتی
گستردگی این سیستم ها در زندگی روزمره انسان ها کاملا قابل مشاهده است و با زندگی ما ها کاملا درگیر میباشد به صورتی که نبود آنها و یا ایجاد اختلال در کار انها باعث ایجاد مشکلات فراوانی در زندگی ما می شود
حال به معرفی یو پی اس که وظیفه اصلی ان محافظت در برابر نوسانات و اختلالات در برق ورودی می باشد و همچنین تامین برق در مواقع قطعی برق میباشد می پردازیم.
یو پی اس برای شبکه های مخابراتی
شبکه های مخابراتی انواع مختلفی دارند برخی دیجیتال و برخی دیگر انالوگ میباشند که در هر صورت همگی انها نسبت به نوسانات و اختلالات شبکه برق حساس می باشد و اینکه در عملکرد انها تاثیر منفی میگذارد و باعث میشود سیستم کار خود را به درستی انجام ندهند و اطلاعات نادرستی را ارسال کنند.
برای جلوگیری از این اتفاقات و همچنین استفاده از سیستم در بلند مدت استفاده از یو پی اس توصیه می شود.
کاربرد یو پی اس در شبکه های مخابراتی و بانک ها
مخابرات و بانک ها به دلیل داشتن سیستم های بسیار حساس از مهمترین سیستم های استفاده کننده از
یو پی اس می باشند
از انجایی که این سیستم ها بسیار حساس به نوسانات و اختلالات موجود در شبکه برق می باشند، استفاده از یو پی اس برای انها الزامی می شود زیرا از سرور های گران قیمت استفاده می کنند و همچنین اطلاعات داخل انها چند برابر ارزشمند تر از خود سرور ها می باشد.
معمولا برای محافظت بیشتر از چند یو پی اس استفاده می شود تا ضریب اطمینان بالاتری برخوردار شود.
یو پی اس ها در سیستم مخابراتی علاوه بر تثبیت و کنترل ولتاژ ورودی در مقابل موارد حاد و خاص مانند برخورد رعد و برق به سیستم های مخابراتی هم به صورت کامل از سیستم محافظت میکند حتی با وجود اسیب دیدن خود یو پی اس اجازه اسیب رسیدن به سیستم مخابراتی را نمیدهد.